Една от най-колоритните участнички в “Игри на волята 5 Денислава

...
Една от най-колоритните участнички в “Игри на волята 5 Денислава
Коментари Харесай

Денислава от Игри на волята 5: Ще се омъжа за Рълев

Една от най-колоритните участнички в “Игри на волята ” 5 Денислава Велкова, която е внучка на легандата на Левски - Стефан Стайков, отпадна на крачка от зрелищния край, само че за сметка, продължава да бъде извънредно обсъждана, даже след финала на едноименното риалити.

Денислава Велкова е на 24 години, от гр. София. По специалност е управител на недвижими парцели. Тренирала е волейбол. Живяла е в Съединени американски щати, където става капитан на волейболния тим в гимназията, в която е учила. Участвала е в риалити формата на NOVA - “Един за различен ”.

В Игри на волята влезе със своята майка - Виолета, която приключи на 7-о място. Денислава отпада 6-а и е последната оживяла жена в сезон 5 на Игри на волята.

Какво е мнението й за Мартин, каква е повода, заради която би се омъжила за Рълев и за какво има да се извинява на Мастагарков? Вижте от отговорите й в блица F*ck, Marry, Kill:

МИХАИЛ, РЪЛЕВ, МАРТИН

F*CK: Слагам Мишето на F*CK, тъй като... Как да го опиша в този момент? Избирам Мишето за F*CK, тъй като това е най-близкият ми човек в Игри на волята, който беше като мой брат. Един за различен седяхме от самото начало от ден 1. Ииии, въпреки всичко за една вечер, Мише, става!

KILL: Марто, дребосъче, няма по какъв начин да не ти нарязвам главата, тъй като ти отряза моята и аз би трябвало да ти го върна по някакъв метод. Колкото и да сме играли дружно, да знаеш, че в случай че инцидентно попаднем един ден в All Stars, ще ти нарязвам главата непосредствено с брадвата, няма да те очаквам.

MARRY: Рълев, за теб давам MARRY, тъй като имаш ей такова... сърце и си човек с основно “Ч ”. Много си заслужен, освен на Арената, само че и отвън нея. До момента в Игри на волята 5 не съм виждала по-достоен човек от теб. Аз

извънредно доста се разбирам с теб, пък по този начин и като те виждам, бих поживяла с теб. Току-виж някой ме е умирил, че на теб ти късах нервите и все към племето викаше: “Боже, Господи, по какъв начин сте я търпяли тая Денислава 3 месеца ”. Е, ти съумя единствено една седмица да ме изтърпиш, но, току-виж, нали знаеш, може да ме вкараш в правия път, кой знае.

НИКОЛ, ЕЛЕНА, НИКОЛАЙ РЪЛЕВ

F*CK: Малкият Рълев... За него давам F*CK. Израсна ми пред очите. Буквално имах възприятието, че имам дете на това Чистилище, почтено ти споделям. Така ме ядосваше, само че в един миг към този момент трябваше да одобрявам всичко на смешка, тъй като знам какъв брой си откачен. И да знаеш, дребосъче, напряко се усещах, че все едно съм те осиновила на това Чистилище, само че... евала, да знаеш. Израсна доста около Чистилището, тъй че мога да кажа единствено положителни думи за теб. И доста обич. И да не ме ядосваш в този момент, тъй като към този момент ще кажа на брат ти да ти къса ушите (смее се).

MARRY: За Никол давам MARRY. Това беше най-близкият ми човек на Чистилището от първия до последния ден. Не считам, че е имало човек, с който да се разбирам по този метод. От всички осем индивида ти единствена не загуби духа си и не падна усмивката от лицето ти даже и за миг. Много добре знаеш през какво сме минали на това Чистилище. На доста хора ще им е мъчно да повярват, само че доста пъти бяхме на ръба. Изключително спокойна си, извънредно уравновесена. Да знаеш, че с подобен човек като теб бих изживяла целия си живот. Пълно успокоение, в никакъв случай не мрънкаш, няма борба с теб и всичко е като без спънки.

KILL: Ели, извинявай, дребосъче. Режа те с брадвата, тъй като не успяхме да се разберем на финала. Просто някои неща ми направиха неприятно усещане, само че да знаеш, все пак имахме и хубави, имахме и неприятни моменти. Не тая никакви неприятни усеща, тъй че... това е.

МАСТАГАРКОВ, ВАЛЕНТИН, ДУНЕВ

F*CK: Краска, за теб давам F*CK, тъй като си доста щур, доста си вманиачен. Всички знаем какъв купонджия си, какъв майтапчия си. Много ухилен и мил човек и отвън играта. Теб няма какво да те бутне. Винаги си в въодушевление, подготвен с шегите и както обичаш да казваш... “ЯКО ШЛЯПАНЕ, МАЙНА ”.

MARRY: Мастагарков, дребосъче... Бая извинения ти дължа, доста ти се извинявах и до момента. Аз не помня на някой да съм се извинявала толкоз доста. Мастагарков, за тебе давам MARRY. За жал съумях да го схвана в доста късен стадий на играта, само че ти си човек и ти си образец за един благородник, за един мъж по какъв начин би трябвало да се държи към дамите. Блазе ѝ на девойката, която ще те открадне и ще ѝ сложиш пръстен на ръката, да знаеш. Имаш ето такова сърце... голямо. Запази го това в себе си, тъй като няма по-красиво нещо от това. Много си добричък, изпати си доста в играта, тъй че вземи си опечи малко мозъка, с цел да не вземе да те врътне някоя жена отново изкривено, че тогава към този момент ще стане ужасно.

KILL: Валка, дребосъче, с тебе не знам какво стана по пътя. Изпуснахме каруцата. Давам ти KILL - то, нарязвам те с брадвата, тъй като в действителност до последно не

успяхме да се разберем. Да не кажа, че на Чистилището и малко напрежение ми всяваше. Това ми беше последното нещо, от което имах потребност, само че никакви неприятни усеща. Беше просто в играта, моментна страст и ти искам всичко хубаво.

ВИКТОРИЯ, ВИОЛЕТА, ОРЯШКОВА

MARRY: Виолета, маме, на теб ти давам MARRY. Много добре знаеш за какво - майка си ми. Няма такава лъвица, с ей такова лъвско сърце. Знаеш, че си моята горделивост. Ти си моят живот, ти си моето всичко. Не мога да опиша какъв брой горда щерка се усещам след всичко, през което преминахме. Макар и да не беше изключително дружно, всеки извървя пътя си, само че знаеш, че те обичам ей толкоз, маме. Ти си индивидът, за който бих дала живота си, бих дала всичко. И за теб ще се боря до дъно, обичам те доста.

F*CK: Оряшкова, за теб давам F*CK с най-хубави мисли и усеща, да знаеш. Много си печена, доста си готина, усмивката ти съвсем в никакъв случай не слиза от лицето ти. Винаги си положителна, въпреки и в неприятните моменти. Не знам по какъв начин го

правиш, може да взема да намина за някой урок при теб, тъй като аз експлодирам крепко и като запаля, няма кой да ме спре. Пожелавам ти постоянно да бъдеш все по този начин усмихната, горда. Да бъдеш подобен образец за всички спортисти и да не сваляш усмивката от лицето си, даже когато ти е и тъжно.

KILL: Вики, сори, дребосъче. Не знам какво стана с теб. Не успяхме нещо да се разберем. Не тая неприятни усеща никакви, само че някак си, не съумях да се сближа с теб, тъй че те нарязвам с брадвата и това е ситуацията. Може би не успяхме да кликнем, не успяхме да се напаснем, само че пък си усмихната и си положителна, тъй че продължавай напред.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР