Една от най-колоритните участнички в “Игри на волята 5 Денислава

...
Една от най-колоритните участнички в “Игри на волята 5 Денислава
Коментари Харесай

Денислава след “Игри на волята”: Щяха да ми предложат брак на последния съвет


Една от най-колоритните участнички в “Игри на волята ” 5 Денислава Велкова отпадна на крачка от зрелищния край, който следва довечера от 20:00 часа по NOVA. Последната оживяла жена от сезон 5 беше посетител в подкаста “След Игрите ”, където описа забавни истории от присъединяване си и разкри каква е истината за спекулациите по неин адрес в медиите. 

Пред водещата Ива Иванова Денислава разкри, че е признателна на Мартин, че я е отстранил. Причината е, че е била в токсична връзка преди да влезе във формата и мъжът, с който е била обвързана, е щял да ѝ предложи брак на съвета. Последната оживяла жена в Игри на волята показа, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов и разкри, че се е извинила на поп-фолк певицата Джулия за всичко, което се е случило. Денислава загатна, че с Иван Рълев не са обвързани сега. 

Бившата волейболистка описа, че сега един от най-близките ѝ хора във формата Мартин Николов - Елвиса ѝ е тежко афектиран. В “След Игрите ” тя дава повече информация за пререканията сред тях. 
 Най-вълнуващите моменти на Дени в  Най-вълнуващите моменти на Дени в  Най-вълнуващите моменти на Дени в  Най-вълнуващите моменти на Дени в
Денислава споделя занимателна история, която не е предавана в ефир, включваща риболовец на Дивата река. В епизода тя разкрива кои от участниците в “Игри на волята ” са ѝ останали най-близки и приказва искрено за представянето на майка си в рисковото риалити. Епизодът с присъединяване на Денислава е разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. 

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР