Една от най-известните влогъри и инфлуенсъри у нас Антоанет Пепе

...
Една от най-известните влогъри и инфлуенсъри у нас Антоанет Пепе
Коментари Харесай

Антоанет Пепе: Влогърството е като да правиш едно цяло предаване сам

Една от най-известните влогъри и инфлуенсъри у нас Антоанет Пепе показа, че се радва, че влогърството й се е трансформирало в специалност. Те изясни, че да снимаш видеа за " Ютюб " е като да се прави предаване от един човек.

Това си е работа, изключително в случай че има продуктово позициониране – това са контракти, мейли, фактури. Освен това би трябвало самичък да го заснемеш, да избереш грима и облеклата, описа Антоанет пред " Тази неделя ".

Снимка: bTV

Какво се случва в живота й знае всеки нейн почитател - от раждането на детето й, до раздялата със брачна половинка й.

Антоанет изясни, че влогърството е почнало към този момент, коагато се е върнала от чужбина, където е пишела блогове и е обменяла хрумвания с почитателите си.

Снимка: bTV

А концепцията за името й се ражда, когато не я наемат дълго време на работа, тъй като, съгласно нея, не можели да произнесат семейството й – Пепелджийска.

Така го направих по-европейзирано и измислих Пепе. След това започнаха да ме викат на изявленията, показа влогърката.

Снимка: bTV

За снимането на раждането си тя изясни, че го е направила, с цел да покаже целия развой на „ това обикновено в живота на всяка жена събитие”, споделя Антоанет.

Влогърката описа и че сортира какво да покаже на почитателите си деликатно, а задачата е да има смисъл.

Една от нелеките тематики е спонтанният аборт, а повода да показа това трагично прекарване е, с цел да вдъхне кураж на тези, на които им се е случвало и мислят, че няма да имат деца.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР