Една от най-известните плеймейтки и моделки Златка Димитрова и бащата

...
Една от най-известните плеймейтки и моделки Златка Димитрова и бащата
Коментари Харесай

Златка и Миро се разделиха окончателно! Не живеят заедно от 2 месеца, моделката се върна в Бургас

Една от най-известните плеймейтки и моделки Златка Димитрова и бащата на сина й Миро – Мирослав, се разделиха дефинитивно, научи HotArena.

От нейните профили в обществените мрежи се вижда, че тя си е в родния Бургас и пуска сторита и фотоси единствено с детето, от работата си като модел и от фитнеса, където тренира интензивно, само че не и с някогашната си половинка. На запитвания на фенове за персоналния си живот тя незабавно отхвърля коментар, само че съгласно осведомени двамата с Миро не са двойка от най-малко 2 месеца .

Затова и тя се е върнала в родния си град Бургас дружно с детето и живее при майка си. Този път обаче раздялата им е дефинитивна. Миналата година те още веднъж живееха под един покрив, а и двамата имаха връзки с други хора. В общественото пространство даже се появи нейна фотография с един от най-известните бургаски плейбои – Галин Гочев.

Те обаче бързо се разделиха и не след дълго хубавицата се събра с Миро. Двамата си дадоха втори късмет най-много поради детето. Но не след дълго схванаха, че дребният не е задоволителна причина, с цел да продължат като двойка, писа „ България Днес “.

Според осведомени тя в този момент няма нова обич , а напълно се е отдала на сина си, на моделската си кариера и на заниманията си във фитнеса.

Иначе Миро и Златка бяха дружно от 7 години . Дълго време тя бе упреквана, че е разрушила фамилията му, само че той все е казвал, че проблемите в брака му са настъпили преди нейната поява. Двамата изживяха много тествания като двойка, най-голямото беше загубата на първото им дете в седмия месец.

Тогава Златка призна, че мъчно се е възстановила от драмата, само че любовта на приятеля й е дала сили да продължи. Тогава тя си мислела, че или това ще ги раздели, или ще ги сплоти. В последна сметка Миро освен че не я оставя, само че й е компактно до нея.

Преди три години се роди синът им Миро. Двамата споделяха, че неговата поява ги е сближила още повече. Тогава Мирослав й подари нов джип и започнаха да кроят проекти за второ детенце – момиченце, само че това по този начин и не се случи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР