Една от най-известните индийски филмови звезди лудна по Димитър Бербатов.

...
Една от най-известните индийски филмови звезди лудна по Димитър Бербатов.
Коментари Харесай

Двойничка на Елена от Боливуд преследва Бербатов

Една от най-известните индийски кино звезди лудна по Димитър Бербатов. Това е 31-годишната актриса Дипика Падуконе, която разпитвала за най-новото попълнение в индийската Суперлига по футбол.

Най-добрият български футболист през сегашния век ще бъде огромното име в състава на Керала Бластърс. Официалният старт на новия сезон в Индия е на 17 ноември. В момента Митко към момента е в Европа и води подготовка с новите си съотборници по испанските средиземноморски курорти.

Дипика поразително доста наподобява на Елена, половинката на Бербо. Индийската звезда има същите изразителни очи и дълга права коса. Тя е снимала повече от 30 кино лентата в Боливуд, където е една от най-високоплатените актриси. Участва и в огромната холивудска продукция "Трите хикса: Отново в играта ". Там Падуконе си партнира с Вин Дизел.

Като цяло двойничката на Елена постоянно е била близка до спорта. Нейният татко е дълготраен първенец по бадминтон в Индия. Като дребна тя потегля по неговите стъпки и се опитва в този спорт.

Актрисата към този момент е поискала да се запознае с Димитър Бербатов, чиито изяви е следила и в Манчестър Юнайтед, написа всекидневник. Индийката е близка другарка с тенис звездата Новак Джокович. Само преди година британският таблоид "Дейли Мейл " ги излови да се забавляват дружно в известен бар в Лос Анджелис.

Източник: ПИК
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР