Една от най-известните български моделки Кристина Милева е разделена с

...
Една от най-известните български моделки Кристина Милева е разделена с
Коментари Харесай

Бившата на Донков разкара бащата на децата си

Една от най-известните български моделки Кристина Милева е разграничена с бащата на двете си деца, столичния предприемач Васил и лети на крилете на любовта със състезател. Става дума за първенеца по водни спортове и инструктор по кайтсърф Алекс Сото. Самият той се е отбелязал в обществената мрежа като привързан с Кристина, като по-късно статусът на стената на манекенката бе прикрит. В профила на Алекс обаче продължава да стои фотография, на която двамата с Кристина са в Дания през август тази година и на която не крият щастието си. Екзотичният нов обичан на Милева е роден в Доминикана и е на 32 години.


Българката и тъмнокожият спортист очевидно са се срещнали по време на нейните чести пътувания до Доминикана. Самата Кристина е запалена по кайта, както и към този момент някогашният й мъж Васил. Бизнесменът е притежател на бутици в София. Двойката има две деца, момченце, родено през 2016-а и момиченце, което се появи на бял свят предходната година. Втората бременност не е била планувана, показа след раждането Кристина Милева.

По-рано тази година обаче Милева ясно посочва, че връзката й е съществено разтърсена. “Да кажем, че сме заедно”, показа през смях преди няколко месеца Кристина в телевизионно изявление. У нас един от най-успешните ни модели продължава да се слави като “фаталната любов” на артиста Деян Донков, който даже й предложи брак. Следващият мъж в живота й бе известният италиански фотограф Симоне Фалчета, с който също стигнаха до годеж, само че по този начин и не извървяха пътя до олтара.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР