Една от най-известните български манекенки Кристина Милева си подари почивка

...
Една от най-известните български манекенки Кристина Милева си подари почивка
Коментари Харесай

Бившата на Деян Донков стана на 30 във водопад

Една от най-известните български манекенки Кристина Милева си подари отмора в парадайса за своя 30-и рожден ден. Бившата възлюбена на артиста Деян Донков е прекарала празника си край водопад в Доминиканската република. Въпреки че е майка на две деца-двегодишния Кай и година по-малката Мия, Кристина демонстрира стегната фигура.



Тя продължава да работи като модел и да снима фотосесии както в София, където живее със притежателя на верига магазини Васил, по този начин и по света. Тя стартира кариерата си още когато е на 15-годишна възраст. Работила е за световноизвестни марки като Philipp Plein, Dior, Guess и Rocco Barocco. Участва и в танцувално риалити в България дружно с тогавашния си обичан Деян Донков, с който претърпяха бурна връзка, по време на която тя даже получи годежен пръстен.



Днес Деян е благополучен с Радина Кърджилова и втория си наследник, а Кристина също откри любовта и спокойствието. Семейството й обожава Доминикана, където Кристина даже желала да роди първото си дете, само че не могла поради войната в Сирия през 2016 година.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР