Една от най-известните български манекенки Диляна Попова подаде ръка на

...
Една от най-известните български манекенки Диляна Попова подаде ръка на
Коментари Харесай

Диляна Попова продава гривните на Цвети Стоянова

Една от най-известните български манекенки Диляна Попова подаде ръка на някогашната гимнастичка Цветелина Стоянова , видя HotArena.

Моделката удари едно рамо на грацията в начинанието й. От известно време Цвети създава гривни от естествени и сваровски камъни. Направи и свои онлайн магазин, където показва моделите. Всеки един е фиктивен от нея и е ръчно направен. През лятото тя даже се включи персонално в набирането на първични материали за накитите, като хвана кирката и лопатата.

Наскоро Стоянова сподели няколко нови модела. За да ги разпространява, снима специфична фотосесия с тях. В нея присъединяване взе Диляна Попова. Зад обектива застана един от най-известните фешън фотографи Коко Кръстев. Манекенката, която в последните години се изявява и като актриса, театралничи с някои от гривните. Кадрите занапред ще бъдат употребявани. Накрая двете чаровни дами се снимаха дружно.

" Зная, че всичко се случва с някаква причина ", написа Диляна под техен общ кадър в инстаграм. След това качи няколко сторита, в които популяризира гривните на Цвети.

Самата Стоянова изрази голямата си признателност към Попова. Двете се сприятелиха и към този момент постоянно разясняват постовете си в обществените мрежи.

След като приключи спортната си кариера поради скока от шестия етаж през 2016 година, Цвети дълго се лута в избора с какво да се занимава.

Повече от година тя тренира дребни девойки в столичен клуб по художествена гимнастика. След това реши публично да се посвети и на направата на бижута. Засега някогашната гимнастичка предлага единствено гривни. По-късно счита да разшири арсенала, в случай че се съди по рекламния лозунг на магазина й - " Ръчно направени фини бижута " , написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР