Една от най-известните български астролози Силва Дончева още през декември

...
Една от най-известните български астролози Силва Дончева още през декември
Коментари Харесай

Сега се определя животът ни за 30 г. - сътресения и смяна на елити: Силва Дончева - slava.bg

Една от най-известните български астролози Силва Дончева още през декември предсказа: по този начин нареченият Черен лебед на съответствува на Сатурн и Плутон на 12 януари, когато светът научи за ковид, ще дефинира живота ни 20 – 30, а най-вероятно и 36-37 години напред. Така е станало при сходен съвпад в навечерието на Великата френска гражданска война, трансформирала света и изяла личните си деца. Днес Дончева удостоверява: още до края на годината ще забележим огромни разтърсвания, изключително политически, почистване – цялостно, на старите елити, в това число у нас.

Прогнозата й, направена в предаването на Люба Кулезич - Честно казано по Евроком в сряда вечер, на процедура се покрива с това, което преди дни – в понеделник и вторник, публикувахме като виждане на друга от звездите на астрологията у нас – Мира Кунева.

Разликата е, че Кунева е по-положително настроена във връзка с избавителната роля на Юпитер, изключително в края на годината, когато най-голямата планета и втората по мощ Сатурн, която забърка тази каша, в която живеем сега, ще имат Царски съвпад в знака на науката, технологиите, връзките и нововъведенията – положителния и нравствен Водолей. Ударна цифровизация чакат и двете експертки.

Само подсещаме за предизвестията за идваща технодиктатура, описвани към този момент от 19 минути във връзка по-широкото нахлуване на изкуствения разсъдък.В Китай по този начин държаха под карантина хората посредством спецприложение към локалната обществена мрежа WeChat, в която е

цялото население от 1,4 млрд.души. У нас пък одобриха тези дни закон, който разрешава на службите да ни наблюдават и да ни подслушват посредством мобилните телефони от самото начало напред плюс предишните 6 месеца, без нужните до момента позволения от арбитър и надзор на комисия по СРС-тата.

Дотогава обаче сме във властта на Козирог – знака на властта, страха, рестриктивните мерки, тайните, който по подигравка на ориста е и знакът на България. Това подсигурява големи промени от всевъзможен тип и темперамент, единомислещи са двете астродами.

Техните калкулации демонстрират, че най-остра ще бъде политическата рецесия от края на август – началото на септември. Тогава към втория съвпад на Плутон и Сатурн след 12 януари, за който стана въпрос, се прибавя и ретроградният Марс – разпалващият спорове знак на силата, влияещ цяла есен.
Април и май са планувани също като доста тежки за българите от Силва Дончева. Както и в поговорката, всяко зло ще бъде за положително. „ Реална и тежка смяна “, назовава Дончева това, което ни чака.
Важно е да се знае едно: Козирог е знак и на справедливостта. Който е лъгал, крал е, издевателствал е над другите, ще си го получи по цялостната стратегия, както споделят руснаците . В края на наличието си в него Сатурн ще разчисти терена, а той пък е планетата, виновна за справедливостта, от досегашните гнетители и ще раздаде нови карти след 21 декември в духовния Водолей.


Съвпади
Тази седмица бе маркиран връх на Съединени американски щати по нови безработни, подобрил предходния, подложен през 1982 година – след предпоследния съвпад на Сатурн и Плутон
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР