Една от най-известните актриси у нас Елена Петрова е станала

...
Една от най-известните актриси у нас Елена Петрова е станала
Коментари Харесай

Елена Петрова пълнее от стрес, безпаричие съсипва актрисата

Една от най-известните актриси у нас Елена Петрова е станала неузнаваема, видя HotArena.

Сексимволът на родния спектакъл е кино е изгубила освен хубостта си, само че и изтънчената си фигура. От слабата и красива Елена няма и диря. Според осведомени от няколко месеца насам Елена не е на себе си, защото някогашният й брачен партньор – милионерът Аристотелис Фотилас, е спрял да дава пари. След развода с гърка, бюджетът на актрисата е редуциран до най-малко и това й е докарало голям стрес, поради който е очевидно напълняла.

Папараци на " Ретро " видяха по какъв начин Елена си брои стотинките, с цел да си купи нужни артикули в столична дрогерия. Причината е, че от дълго време милионерът е оставил Петрова да се оправя сама с всички сметки и разноски, освен за нея, само че и за двете им деца. Близки до Елена споделят, че по този метод някогашният й я държи според.

„ Той желае тя да няма никакъв персонален живот. Имаше интервал, в който връзките им се бяха нормализирали, само че сега, в който научи, че Елена има мъж до себе си, стопира да дава пари. Не си подвига телефона, не се обажда даже да попита за децата си. А тя се чуди от кое място да изкара пари “, разкриват нейни сътрудници.

През последните месеци Петрова е напълняла и се облича единствено в черно, с цел да прикрие непотребните килограми, само че безрезултатно, написа „ Ретро “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР