Една от най-интересните сюжетни линии във всеки филм е химията

...
Една от най-интересните сюжетни линии във всеки филм е химията
Коментари Харесай

Целувките от филми, които са истински, а не режисирани

Една от най-интересните сюжетни линии във всеки филм е химията сред основните герои, изключително когато я има. И в случай че я има, феновете стартират да се питат дали сред тях не се случва освен това, отвън снимачната площадка.

Понякога целувките на екрана наподобяват трагични и непредвидени. Често повода е, че в реалност те не следват сюжета и изненадват всички. DailyForest събира някои от най-паметните екранни целувки, оставили трайна и дълбока диря в съзнанието на феновете.

Люк и Лея в " Междузвездни войни: Епизод VIII - Последните джедаи "

Всеки, който е гледал кино лентата, е запомнил нежната сцена сред Люк и Лея, когато той нежно целува челото й, преди да се отдалечи. Марк Хамил в действителност призна, че това не е по сюжет.

on Oct 23, 2020 at 8:42am PDT

Сцената е изключително вълнуваща, защото с нея Люк се разделя вечно с Лея, а Марк Хамил в действителност се сбогува с този воин, след толкоз доста години.

Боб и Шарлот в " Изгубени в превода "

Този обичан от мнозина филм, споделя историята на застаряващата кино звезда Боб (Бил Мъри), който се сприятелява с младата студентка Шарлот (Скарлет Йохансон) и историята на тяхното малко евентуално другарство. В последната сцена Боб ненадейно целува Шарлот по устните и прошепва нещо, което остава нечуто за публиката.

on Oct 17, 2020 at 8:25am PDT

Причината, заради която Скарлет Йохансон наподобява толкоз сюрпризирана в този миг, е, че той липсва в сюжета. В последна сметка режисьорът София Копола харесва резултата и взема решение да резервира сцената.

Майкъл и Оскар в " Офисът "

Почитателите на американския ситком " Офисът " сигурно си спомнят радостния несръчен миг сред Майкъл и Оскар, когато Оскар разкрива, че е гей.

on Sep 9, 2020 at 9:00am PDT

Майкъл желае да потвърди на всички, че е най-толерантният човек. В последния миг той взема решение да изрази своята взаимност с целувка, ей по този начин, с цел да оживи момента.

Кейдж и Рита в " На ръба на утрешния ден "

Този филм с присъединяване на Емили Блънт и Том Круз, споделя историята на майор Уилям Кейдж, който е затънал във времеви континуум и непрекъснато се завръща на бойното поле, където умира още веднъж и още веднъж. Но не и самичък. Агентът от специфичните елементи Рита Вратаки е до него, с цел да му оказва помощ.

on Oct 3, 2020 at 9:52am PDT

Създателите на кино лентата дълго се чудят по какъв начин да вметнат сантиментален миг сред всички бойни подиуми. За благополучие, Емили Блънт взема решение да се намеси с изненадваща за всички целувка, която сработва съвършено.

Маверик и Чарли в " Топ Гън "

В емблематичната сцена от " Топ Гън ", Чарли (Кели Макгилис) признава, че изпитва усеща към Маверик (Том Круз). Тя ясно споделя, че не желае никой да знае за възприятията й, когато внезапно Маверик я целува.

on Oct 25, 2020 at 1:29pm PDT

В сюжета обаче не написа нищо за буйна целувка, която в действителност се дължи на занимателно неразбирателство. В този миг Том Круз просто не помни репликите си и взема решение, че една целувка ще каже доста повече. В последна сметка режисьорът резервира този финален кадър, а останалото е история.

Люси и Джордж в " Стая с аспект "

Хелена Бонъм Картър е една от най-гъвкавите и плодотворни актриси за времето си. В " Стая с панорама " тя играе Люси Хоничърч. В една от сцените Люси беседва с Джордж, изигран от Джулиан Сандс, когато двамата се целуват, само че не и по повеля на режисьора.

on Jun 30, 2020 at 2:29pm PDT

Картър признава, че всичко това е било изцяло неподготвено и в последна сметка сцената става малко тромава. По това време тя е единствено на 18 и няма доста опит с тези неща, само че наподобява взима решение да се усъвършенства отсега нататък.

Анакин и Падме в " Междузвездни войни Епизод II: Атака на клонингите "

В " Междузвездни войни: Епизод II - Клонираните нападат ", връзката на Анакин (Хейдън Кристенсен) и Падме (Натали Портман) заема централното място в сюжета, най-малко съгласно замисъла.

on Dec 29, 2015 at 12:22pm PST

За страдание, множеството почитатели са съгласни, че сред двамата герои липсва същинска химия и това кара разговора да наподобява изопнат, а целувката им подправена.

Или просто този филм е толкоз популярен, че сантименталната част от сюжета не съумява да направи усещането, което почитателите чакат. Все отново ние харесваме Анакин и Падме, дори доста. Е, може би повече по настрана.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР