Една от най-интересните двойки в българския хайлайв се раздели. Кубрат

...
Една от най-интересните двойки в българския хайлайв се раздели. Кубрат
Коментари Харесай

Кубрат Пулев и Андреа - от любов от пръв поглед до раздялата

Една от най-интересните двойки в българския хайлайв се раздели. Кубрат Пулев и Андреа са поставили завършек на своята връзка , откакто певицата заяви, че към този момент се любува на независимия живот. Така, след 12-годишен романс, двамата към този момент не са дружно, макар че минаха през какво ли не в своя взаимен път.
Пулев постоянно е бранел ревностно персоналния си живот и рядко е приказвал за връзката си с фолк певицата, само че тя неразделно беше до него при започване на профи кариерата му. Въпреки че не присъстваше на мачовете му в Германия, постоянно го посрещаше на летището след успехите му. За двамата се говореше малко първоначално, само че още веднъж нашумяха около мача на Кубрат Пулев против Владимир Кличко.
След настъпването на 2019 година обаче двамата изглеждаха по-отдалечени от всеки път. Рядко бяха засичани дружно, а пътуванията до Съединени американски щати на Пулев направи това двамата още по-рядко да се виждат, до момента в който Андреа се занимаваше с нови музикални планове, пробвайки се да се промени имиджа си на фолк певица.
А цялата история на досегашната звезда двойка и най-интересните разказани от тях истории, както и какво най-вероятно е повлияло за раздялата - вижте в този материал на Sportlive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР