Една от най-интелигентните и нетипични фолк певици – Кали, е

...
Една от най-интелигентните и нетипични фолк певици – Кали, е
Коментари Харесай

Кали се вбеси и ще се разрази война в „Пайнер“! Писна й фирмата да бута Преслава, Галена и компания

Една от най-интелигентните и нетипични фолк певици – Кали, е на път да влезе в поредна война в името на специалността, разбра HotArena.

Певицата признала пред другари, че мъчно приема разпоредбите във компанията „ Пайнер “ и набира все по-голям яд против откритите там порядки. На Кали й се налагало да се преценява с останалите си по-актуални колежки и нямала право да пуска нови песни, когато някоя от хитовите певици пусне ново парче. Път се давал най-много на Преслава, Галена, Емануела, Джена и Фики.

Така продукцията на Кали събирала прахуляк и чакала разрешението на продуцента да види бял свят.

За сходни практики в музикалните компании се приказва от дълго време. Кали заяви преди 3 месеца, че има нова ария, която бе планувано да зазвучи през лятото. Жежките дни са към края си, а новото й парче към момента не е чуто от никого. За сметка на това наскоро излезе следващата ария на Емануела и дуетът на Преслава и Джена, писа „ Галерия “.

Кали можело да снима видеоклип единствено когато режисьорите не са заети с някое от топ имената в чалгата.

Тези несправедливости я вбесили. Тя към този момент е провела няколко диалога по тематиката с шефа на компанията Митко Димитров. Певицата се чувствала с съображение подценена, защото е измежду емблематичните имена във радостния род.

Тя все оше не обмисляла да напусне компанията, само че осведомени с нрава й са уверени, че тя ще успее да се пребори за правата си освен тъй като има заложба, само че и темперамент да го направи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР