Една от най-големите ни театрални и филмови звезди Юлиан Вергов,

...
Една от най-големите ни театрални и филмови звезди Юлиан Вергов,
Коментари Харесай

Юлиан Вергов на косъм да вземе диплома от МЕИ

Една от най-големите ни театрални и кино звезди Юлиан Вергов, който гледаме като доцент Банков в Откраднат живот, е измежду дребното топ артисти, които нямат тапия от НАТФИЗ.

Юлиан взема решение да се занимава с актьорско майсторство чак на 28 години и тъй като има възрастово ограничаване за академията, се записва да учи в театралния лицей Любен Гройс, където приключва класа на огромната Цветана Манева.

Тогава е в интервал от живота си, когато се чуди накъде да тръгне. Почти се е дипломирал в МЕИ, където учи промишлен маркетинг и мениджмънт. Оставало му единствено да си вземе дипломата. По това време работел в строителна компания и се чудел къде ще се усеща най-добре в живота. В оня интервал си припомнил времето, когато захлебвал като театрален служащ в Младежкия спектакъл и осъзнал, че тогава е бил най-щастлив, написа Галерия.

И взема решение да опитва шанса си на сцената. „ Няма да не помни срещата си с Владо Пенев. Тогава той беше пристигнал като млад, извънредно надарен и хубав артист, млада звезда на младежкия спектакъл. Той в никакъв случай не ме поздравяваше по коридорите. По-късно обаче стана режисьор на постановката Class, а в този момент играем и в Откраднат живот и сме положителни другари. Той е удивителен човек и артист. Оправдава се, че не ме е поздравявал тогава, тъй като доста се тормозил “, връща лентата Вергов.

Дъщеря му Алена е избрала да тръгне по неговите стъпки.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР