Една от най-големите мечти на всички жени е да забавят

...
Една от най-големите мечти на всички жени е да забавят
Коментари Харесай

Искате да забавите бръчките – изберете Vichy

Една от най-големите фантазии на всички дами е да забавят появяването и развиването на бръчките – и не инцидентно! Не на всяка дама годините й отиват. Но, с цел да забавим бръчките, са нужни две неща – качествена козметика на потвърдени марки като Vichy и да знаете от какво се появяват несъвършенствата по кожата. Така ще можете да бъде уверени в избора си на грижа за нея. Още един фактор, който не е за подценяване, е да знаете точният си вид кожа. Това ще ви помогне да изибрате артикули, които са положителни персонално за вас и по никакъв метод не омазняват или изсушават кожата.
Какъв вид кожа имате?
За да разберете какъв вид кожа имате, би трябвало да следите нейното положение. Наблюдавайте седмица или две – сравнявайте ден за ден и в другите елементи на деня. Така ще разберете по какъв начин реагира на повече излагане на слънце, на повече сън през уикенда. Ще стане ясно има ли омазняване или пък виждат ли се дребни люспи някъде – симптом на суха кожа. Не се опасявайте, в случай че видите смесени сигнали – това значи, че имате точно смесена кожа . Омазняването пък е прекомерно производство на себум и постоянно води до недостатъци по кожата. Сухата кожа може да е обезводнена, а може и казусът да не се крие в това.
Определете вида си кожа, с цел да изберете артикули, които ще ви оказват помощ без да нарушат салдото й.
Защо се появяват бръчките?
Бръчките се появяват поради композиция от отрицателни фактори. От една страна дехидратацията, недоспиването и прекомерното излагане на слънце могат да доведат до появяването на финни линиии в „ горещите “ зони – към очите, носа и устата и то преди 30-ия рожден ден. Тогава би трябвало да изберете по-лека козметика, която ще хидратира кожата и ще я почиства нежно. Препоръчителен е нощния крем.
С напредванет на възрастта стартира да понижава синтеза на значими субстанции, които се грижат за плътността и еластичността на кожата. Такива са колаген и Q10. При намаляването им се губи и доста огромно количество течности от повърхностния пласт на кожата, тъй като към този момент влагата се задържа мъчно. Тогава би трябвало да изберете козметика с такива съставки, защитни функционалности и добра хидратация.
В никой случай не е неприятно да се замислите за дневяен крем със слънцезащитен фактор.
Защо Vichy?
Виши е потвърдено име в козметиката – компанията е една от водещите в грижата за кожата и е потвърдила името си в годините. Това значи и още нещо – високо качество. Подобни марки не могат да си разрешат да пуснат на пазара артикул, които не е първокачествен. Те държат не сдамо на успеваемостта на козметика си, само че и на необятната гама – можете да намерите артикули тъкмо за вашия вид кожа с резултата, които желаете да постигнете. За повсеместен резултат се продават цялостни серии артикули, които при композиция са най-ефективни. С марки като Vichy си гарантирате и че няма да получите алергични реакции – продуктите са дерматологично тествани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР