Една от най-големите мечти на Мариана Попова – да стане

...
Една от най-големите мечти на Мариана Попова – да стане
Коментари Харесай

Няма да познаете Мариана Попова като булка (СЕНЗАЦИОННИ СНИМКИ)

Една от най-големите фантазии на Мариана Попова – да стане младоженка, към този момент е изпълнена. Изпълнителката облече сватбена рокля, за която може да мечтае всяко младо момиче. Брюнетката не се е врекла във безконечна честност нито на някогашния си Ханес, нито на новото си гадже – артиста Веселин Плачков.

С неповторимата рокля Мариана се снима за специфична фотосесия още през 1998 година. По това реме тя е вокалистка на група „ Кокомания “, нашумяла с шлагера си „ Ти не пристигна “.

Тогава, възползвайки се от изгряващата й популярност, светско списание я кани да я снимат в булчинска рокля. Мариана се съгласява незабавно поради концепцията и даже отхвърля хонорар, написа „ Галерия “.

В живота си обаче по този начин и не подхваща да осъществя крачката към брака. С Ханес живяха дълго време и имат щерка, само че по този начин и не подвигнаха женитба, въпреки че той й предложи с пръстен във „ ВИП Брадър “ през 2012г.

И таман в очакване да се оженят, Мариана се раздели с италианеца и сега е с артиста Веселин Плачков, с който строго крие връзките си пред обществото.

 Вижте Мариана Попова като младоженка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР