Една от най-големите легенди на Интер - Джузепе Бергоми, коментира

...
Една от най-големите легенди на Интер - Джузепе Бергоми, коментира
Коментари Харесай

Легенда на Интер: В момента бих предпочел Ибра пред Роналдо, Конте няма да направи революция

Една от най-големите митове на Интер - Джузепе Бергоми, разяснява представянето на тима, както и това на Ювентус и Милан през този сезон. Той беше сериозен към " нерадзурите " и " бианконерите ", до момента в който за " росонерите " се изрече ласкаво.

" В момента бих предпочел Златан Ибрахимович пред Кристиано Роналдо. Ювентус към момента не са ме убедили, изключително в огромните мачове. Играха с Лацио и Рома, а не победиха. От друга страна, Милан и Златан съумяха да ме убедят, защото завоюваха против Интер и Наполи. В началото на сезона имах предчувствието, че Милан ще се показа добре. Мислех си, че ще завършат в топ 4. Паоло Малдини знае, че е построил добър тим. Милан имат играчи, които тичат на всички места по терена. Трудно е да им вкараш, а отборът натрупа самочувствие.

“Right now I’d take Ibrahimovic over Ronaldo. Juventus still need to convince me, especially against the big teams. Milan on the other hand have already convinced me beating Inter & Napoli. Juve couldn’t beat Lazio or Roma.”

- Beppe Bergomi
— Italian Football TV (@IFTVofficial)
Интер несъмнено би трябвало да се подобрят. Например мисля, че е ясно за всички, че Ашраф Хакими би трябвало да бъде употребен по друг метод. Той не трябва да получава топката на крайници си, другояче ще я върне обратно. Що се отнася до Кристиан Ериксен, той е различен състезател, който изпитва компликации да дриблира около бранителите. Не считам, че Антонио Конте ще направи гражданска война. Интер би трябвало да се възвърне, а той няма време, с цел да прави опити. Друг проблем е защитната линия на Интер. Прекалено е мудна през този сезон, нямат си бърз състезател откъм гърба ", съобщи Бергоми пред " Скай Спорт Италия ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР