Една от най-големите компании в кино индустрията – Warner Bros.

...
Една от най-големите компании в кино индустрията – Warner Bros.
Коментари Харесай

Warner Bros. пуска всички филми онлайн успоредно с кинопремиерите им

Една от най-големите компании в кино промишлеността – Warner Bros. с годишни доходи надхвърлящи 14 милиарда $ –обяви, че ще започва онлайн стрийминг на всичките си нови филми през 2021 година паралелно с техните кинопремиери.

Тя ще употребява за задачата своята платформа HBO Max. Цената на абонамента за нея ще бъде понижена с 22% за шестмесечен интервал. Филмите ще бъдат налични за първия 1 месец след премиерата им. В същото време компанията продължава да поддържа  връзки с разпространителите в кино салоните AMC и Regal.

В листата с предстоящите следващата година филми на компанията са „ Матрицата 4 “, „ Том и Джери “, „ Космически забивки “, „ Годзила против Конг “ и други.

„ Живеем в невиждани времена, които изискват криетивни решения. Никой не желае филмите да се прожектират на огромния екран повече от нас. Въпреки това би трябвало да се нагодим с новата действителност, тъй като кината в Съединени американски щати евентуално ще работят при намален потенциал през 2021 година “ изясни изпълнителният шеф на групата Ан Сарноф.

По-рано сходно решение взе и Disney, като стартира да показва филми като Mulan онлайн.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР