Една от най-големите изненади в историята на Като две капки

...
Една от най-големите изненади в историята на Като две капки
Коментари Харесай

Златка Райкова получи предложение за брак в ефир

Една от най-големите изненади в историята на „ Като две капки вода “ - предложение за брак, беше акцентът на миналата вечер в шоуто. След достоверно видоизменение в Мадона, Златка Райкова получи и предложение за брак от своята половинка – MMA боеца Георги Валентинов.

Чаровната русокоска се развълнува освен от предлагането, само че и от наличието на най-близките й другари в публиката и появяването на татко й, особено дошъл за мотива.

Над 1 100 000 фенове бяха пред екраните с следващия епизод на паметното шоу. Впечатляващите фалшификати на участниците нощес и непредвиденото предложение за брак привлякоха над 36% от феновете пред екраните в България, а делът на NOVA е с над 10 пункта по-висок от каузи на втората по гледаемост телевизия по същото време. С още по-голяма разлика от 153% по отношение на конкурентната медия - 46.1% от дейното население (18-49 г.) избраха шоуто, а делът на епизода е най-високият регистриран от всички епизоди и сезони, излъчени до момента от 2014 година до момента.

Същият връх важи и за феновете на възраст 18-34 години - повече от половината от тях са предпочели " Като две капки вода ", а разликата по отношение на бТВ е тъкмо 200%. Над три пъти в аудиторния дял е преднината на NOVA и измежду дейното градско население (18-49 г.), като още веднъж, повече от половината от тях са били пред екраните с паметното шоу.
 дял от фенове
В най-гледаните минути над 1,5 млн. фенове гледаха звездите, сполучливо влизащи в кожата на своите облици, а видеогледанията на предаването, регистрирани от началото на сезона в NOVA Play, VBOX7 и лайвстрийма на nova.bg досега, са над 1,2 милиона.
 Златка Райкова NOVA
След многото сполучливи преобразявания победител за вечерта беше Константин с облика на Василис Карас . „ Софи се оправи безупречно и доста наподобява на мен “, съобщи Марги Хранова за представянето на Софи Маринова като самата нея. Боби Захариев получи утвърждението на сътрудници и жури с преобразяването в Джеймс Браун, което му донесе и второ място в класацията за вечерта. 

Следващата седмица Иван Юруков ще се трансформира в краля на мрака – Мерилин Менсън. Софи Маринова още веднъж ще се изправи пред текстовете на британски език поради Шер, а Славин ще излезе изцяло от зоната на комфорта с AZIS. Гери-Никол ще се впусне в огнени ритми с облика на Шакира, а Златка Райкова ще покаже какво е български рап като Ицо Хазарта. Марги Хранова ще опита и най-сложните равнища на ориенталското звучене с облика на Софи Маринова, а Константин ще се трансформира в тийн идола за цяло потомство – Бритни Спиърс.

Следете   и за настоящи вести. За повече видео материали следете, а задачите епизоди на предаването гледайте в .
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР