Една от най-големите инвеститорски компании у нас „Глобъл Инвестмънт Пропъртис”

...
Една от най-големите инвеститорски компании у нас „Глобъл Инвестмънт Пропъртис”
Коментари Харесай

Интересна имотна инвестиция край Разлог

Една от най-големите инвеститорски компании у нас „ Глобъл Инвестмънт Пропъртис” ЕООД, представлявана от Емил Енев, е с желание да влага в Разлог. Фирмата е подала в локалната администрация капиталово желание за създаване на 16 еднофамилни жилищни здания – къщи от алпийски вид. Тя е притежател на 19 парцела с обща повърхност от 15 дка, намиращи се в местността Църнако, прецизира Struma.bg. Те са включени в общ план за създаване на комплекс от затворен вид с името „ Елизиън Шалет Парк “. В него е планувано създаване на 19 първокласни еднофамилни къщи с обща застроена повърхност от 4086 кв.м.

От капиталовото предложение излиза наяве, че ще бъдат застроени 16 от общо 19-те парцела. В него е конкретизирано, че в два от тях на този стадий не се планува жилищно строителство, а третият не е включен в настояването, защото за него към този момент са извършени всички нужни процедури и той е застроен.

Местонахождението на новия комплекс „ Елизиън Шалет Парк “ е в подножието на Пирин и в непосредствена непосредственост до голф игрищата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР