Една от най-големите американски кинозвезди Робърт де Ниро отправи за

...
Една от най-големите американски кинозвезди Робърт де Ниро отправи за
Коментари Харесай

Робърт де Ниро: Тръмп е идиот

Една от най-големите американски кинозвезди Робърт де Ниро насочи за следващ път куп обидни квалификации по адрес на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп по време на гала по награждаването за кино рецензии.

Докато представяше легендата Мерил Стрийп и разясняваше най-новия й филм " Секретно досие ", Де Ниро не се стърпя и употребява момента, с цел да изрази рецензията си към американския държавен глава, сравнявайки го даже с бебето от анимацията " Бебе Бос ".

" Този глупак е нашият президент. Той е като изваден от " Новите облекла на краля ". Този човек е цялостен простак. Правителството ни през днешния ден, ръководено от прототипа на Бебето Бос сложи пресата под блокада, подигравайки се с нея, и пробвайки се да я дискредитира посредством неуместни офанзиви и неистини. Но още веднъж, тъкмо както през 1971 година, пресата се опълчи, демонстрирайки смела и точна публицистика ", съобщи двукратният притежател на " Оскар ", който не за първи път избухва яростно против милиардера.

Миналата година той неколкократно изрази мнение, че Тръмп е " опетнил и принизил президентската институция " до сюрреалистично равнище, както и че в миналото страната му е била като " вдъхновяваща и душевно обогатяваща драма ", само че в този момент се трансформирала в " малоумна траги-комедия ".

По време на предизборната акция пък Де Ниро участваше във видео, в което назова Тръмп простак, прасе, куче.

„ Той приказва за това по какъв начин желае да удря хората в лицето. Е, аз бих желал да го ударя в лицето “, сподели тогава артистът. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР