Една от най-емоционалните участнички в Гласът на България по bTV

...
Една от най-емоционалните участнички в Гласът на България по bTV
Коментари Харесай

Участничка от Гласът на България захвърли патериците

Една от най-емоционалните участнички в Гласът на България по bTV - Марта Цветкова, която преди броени дни взриви шоуто с разтърсващото си осъществяване, е решена да продължи напред в шоуто без патериците, с които се появи на кастингите на мрачно на музикалното предаване.

Ученичката развълнува треньорите както с осъществяването си на шлагер на Адел, по този начин и с трагичната си история. Марта е родена със болестта спина бифида и за скромните си 19 години минава през над 30 интервенции. На кастинга на мрачно тя очарова публиката и с възприятие за комизъм, представяйки патериците като Гошо и Пешо.

„ Разделих се с тях. Чака ме доста работа, до момента в който оправя походката си и в този момент стъпвам като пингвинче, само че шанса да се движа независимо е голям “, показа преди дни Марта.

Здравословния си проблем момичето приема като тест за мощен темперамент. „ Удължаваха ми ахилеса и бедрената кост, слагаха ми пластини, с цел да изправят гръбначния дирек. Болезнено е, само че постоянно съм гледала на това с настройката, че е нещо добро”, споделя Марта.

Музиката е нейното лекарство сред преместването от една операционна маса на друга. Пее от напълно дребна и върви на уроци при вокален възпитател. „ Майка ми и околните ни ме мотвириаха да се запиша за кастинга. По принцип постоянно съм желала да вземам участие в такова шоу, изключително в Гласът, само че не имах вяра, че в този момент е точния миг я поради ситуацията ми с патериците и обстоятелството, че съм 12 клас “, издава Марта.

Тя е решена да продължи образованието си в Нов български университет с музикален мениджмънт, като е избрала класическо пеене за втора компетентност.

Източник: show.blitz.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР