Една от най-добрите гимнастички на България от близкото минало Елизабет

...
Една от най-добрите гимнастички на България от близкото минало Елизабет
Коментари Харесай

Елизабет Паисиева ще бъде сред доброволците на световното първенство в София

Една от най-хубавите гимнастички на България от близкото минало Елизабет Паисиева ще бъде измежду доброволците на 36-о Световно състезание по художествена гимнастика в София през септември.

Паисиева, която е носителката на бронзови медали от шампионати на планетата и континентални шампионати, идва от Франция, с цел да подкрепи работата на едно от значимите звена в организацията на това международното състезание - пресцентъра.
Участничката на две Олимпиади - Атина 2004 и Пекин 2008 ще поддържа контакт със самите състезателки и ще ви споделя за всичко най-интересно, което се случва към тях. Ще беседва с най-големите звезди в този спорт и ще се опита да ви съобщи техните страсти и усеща по време на шампионата.



В момента някогашната състезателка на клуб "Илиана " работи като треньор. Продължава да обикаля света, защото доста постоянно е канена да бъде специфичен посетител в интернационалните подготвителни лагери. Паисиева живее сега в Париж.

"Този сезон е много кондензиран! Танцувам, работя като треньор и диря непрекъснато развиване... От края на юни всяка седмица съм някъде на лагер! Бях в Осло дружно със Стела Султанова и Стине Остволд Амот. След това за 2 седмици бях в Монпелие на лагер с деца от цяла Франция дружно с дъщерята на огромната Жулиета Шишманова - Кристина Гюрова и с невероятния експерт Вадим Зозуля (дългогодишен хореограф при Ирина Винер и към този момент трети олимпийски цикъл работи с тима на Израел). След това отпътувах за Шотландия още веднъж по работа.

В момента съм в Париж и на следващия ден отпътувам за следващия лагер в Мандал (Норвегия), където ще се срещна с испанката Каролина Родригес. След това ще бъда на лагер в клуба на Стела Султанова още веднъж дружно с Вадим Зозуля ", съобщи Паисиева за фейсбук страницата на БФХГ.

"Графикът ми е е разчертан до по този начин предстоящото Световно състезание. Нямам самообладание да стартира. Това е голям конгрес в страната на "златните девойки ". Сигурна съм, че ще бъде съвършена организацията, тъй като в сърцата на всички доброволци е художествената гимнастика! С наслаждение ще оказвам помощ и съм признателна, че ще съм част от необикновен екип ", добави тя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР