Една от най-дългите връзки на талантливата актриса Хелън Мирън е

...
Една от най-дългите връзки на талантливата актриса Хелън Мирън е
Коментари Харесай

Хелън Мирън и Лиъм Нийсън: една любовна история, която започва преди повече от 30 години и сякаш никога не е приключвала...

Една от най-дългите връзки на надарената актриса Хелън Мирън е с холивудския артист Лиъм Нийсън.

Двойката се срещат през 80-те години на предишния век откакто двамата се срещат на снимачната площадка на кино лентата Excalibur през 1981 г . Тогава Хелън към този момент е одобрена актриса, до момента в който Лиъм занапред прохожда във филмовия бизнес.
 Хелън Мирън прикова всички погледи в Монте Карло  Хелън Мирън прикова всички погледи в Монте Карло  Хелън Мирън прикова всички погледи в Монте Карло  Хелън Мирън прикова всички погледи в Монте Карло
И до ден сегашен артистът е безапелационен, че точно взаимоотношенията му със 7 години по-голямата от него Мирън му оказват помощ да бъде видян във филмовата промишленост и да стартира да получава функциите, за които е мечтал.

След като се разделят и двамата основават нови връзки, а след това и фамилии.

Хелън подписва сполучлив и благополучен брак с режисьора Тейлър Хакфорд , с който са дружно и до ден сегашен. Лиъм пък се дами за колежката си Наташа Ричърдсън , която, за жалост, губи живота си по време на ски случай през 2009 година.

През 2018 година сред тогава 72-годишната Хелън и 66-годишния Нийсън като че ли още веднъж прехвърчат искри, когато двамата гостуват в Шоуто на Греъм Нортън.

В предаването те споделят, че въпреки тяхната 4-годишна любовна история да е завършила от дълго време, преди повече от 30 години, те към момента таят доста топли усеща между тях и си напомнят, че връзката им е пламнала като обич от пръв взор.

"Ние не просто бяхме двойка, ние бяхме едно цяло, живеехме един за различен в продължение на 4 години, това беше огромно нещо и за двамата. Щастливка съм ", споделя Мирън пред водещия Греъм Нортън по отношение на връзката си с Нийсън.
 Боса не по асфалта, а върху стилния подиум: Хелън Мирън развълнува Париж  Боса не по асфалта, а върху стилния подиум: Хелън Мирън развълнува Париж  Боса не по асфалта, а върху стилния подиум: Хелън Мирън развълнува Париж  Боса не по асфалта, а върху стилния подиум: Хелън Мирън развълнува Париж
А Лиъм признава, че е бил "поразен " при първата си среща с Мирън по време на фотосите на Excalibur и че доста я е харесал.

"Преди да я срещна и да работя с нея, бях чел някъде, че тя когато тя си хареса мъж, имитира походката му на смешка зад тила му. Един ден просто видях, че имитира моята походка зад мен ", спомня си артистът.

Преди години Мирън сбито призна за раздялата им: "Ние доста се обичахме. Беше мъчно да се пуснем един различен. "

Споделяйки толкоз топли думи за общото си любовно минало, в действителност сме на мнение, че някой ден тези двама невероятни артисти може би още веднъж ще бъдат дружно...

Да, Хелън е фамилна жена, а Лиън е вдовец, който постоянно ще тъжи за загубата на своята брачна половинка, с която са били дружно 15 години и от която има 2 деца.

Звучи налудничаво, само че в действителност тази обич, почнала преди повече от 30 години, като че ли в никакъв случай не е приключвала. Дали обаче ще откри причина да се възроди, следва да разберем...
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР