Една от най-честите причини за наднорменото тегло и неефективните диети

...
Една от най-честите причини за наднорменото тегло и неефективните диети
Коментари Харесай

Тайната на стройната фигура - ускорен метаболизъм

Една от най-честите аргументи за наднорменото тегло и неефективните диети е забавената обмяна на веществата. Тайната на стройните фигури при доста хора не се дължи на дълготрайно недояждане или постоянно посещаване във фитнеса, а единствено и само на ускорения метаболизъм.

Много хора избират да го подтикват чрез специфичен асортимент на комплекс от артикули. Разбира се, никой не е отменял здравословният метод на живот и верния режим.

Съществуват голям брой фактори за занимателен метаболизъм. И в случай че измежду изброените откриете някой, който дава отговор на вашия метод на живот, тогава ще разберете, за какво диетите не ви оказват помощ да свалите непотребните килограми.

Стрес - Нервното напрежение забавя процесите на обмяна на веществата. Според резултатите от проучванията, по време на стрес женският организъм изгаря 100 калории по-малко, в сравнение с в умерено положение.

Недостиг на желязо - Желязото доставя О2 до мускулите. При кислороден апетит равнището на сила спада, а дружно с това се забавя и метаболизмът. Затова в хранителния режим би трябвало да участват богати на желязо артикули като елда, бобови култури и черен дроб.

Плодове и зеленчуци с нитрати - Плодовете, които сме приели, че са от изгода за организма, в реалност може да му навредят. Затова обръщайте особено внимание на качеството на употребяваните плодове и зеленчуци - доста постоянно химикалите, с които са обработени, пречат на естествената обмяна на веществата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР