Една от най-бързо развиващите се индустрии в днешно време е

...
Една от най-бързо развиващите се индустрии в днешно време е
Коментари Харесай

Ролята на компютърните игри в iGaming индустрията

Една от най-бързо разрастващите се промишлености в днешно време е т.нар. iGaming. Тя е естественото онлайн продължение на едни от най-старите бизнес сфери: игрите на късмет, свързани със залагания, както спортни, така и казино. Въпреки своя напредък промишлеността самоуверено черпи познание от друга, доста по-млада: на компютърните и мобилните игри. 

Във от ден на ден посоки чуваме за навлизането на игровизация (gamification). Този подход използва изпитани техники за ангажиране на консуматори от електронните игри, а частично и от настолните. И това е и едно от огромните преимущества на фирмите от iGaming промишлеността, които се концентрират върху инструменти за ангажиране на аудиторията си: привличането и задържането на играчи е неведнъж по-бързо и устойчиво чрез въвеждането на механики от игри.

Игровизацията потвърдено може да усили взаимоотношението с дадена платформа с до 13%, шерването в социалните мрежи с 22% и откриването на наличие с 68%. Това може да доведе до 100–150% увеличение на индикаторите за ангажираност на даден уебсайт. Не е изненадващо, че доста оператори на онлайн
казина или сайтове за спортни залагания се стремят към нововъведения, за да привлекат софтуерната и взискателната база от играчи от поколението Z. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР