Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News номинира

...
Една от най-авторитетните световни медии за комуникации PR News номинира
Коментари Харесай

SiteMedia с номинация за Агенция на годината в международната класация Platinum PR Awards 2019

Една от най-авторитетните международни медии за връзки PR News номинира SiteMedia Consultancy в категория „ Agency of the Year “ в влиятелната си ранглиста Platinum PR Awards 2019. Компаниите са оценени по постигнатите резултати през последната година, осъществени планове, работа с клиенти, новаторски подходи, благоприятни условия за развиване, ексцентрични работни решения, изцяло отношение към работния развой и доста други достижения. Церемонията по връчване на премиите ще се състои на 17 септември в Ню Йорк.

Агенцията има и още няколко номинации измежду финалистите в другите категории на Platinum PR Awards 2019:

· екипът на SiteMedia Consultancy е номиниран за PR Team of the Year. Той ще се бори за призовото място с информационните екипи на Mastercard Europe, T-Mobile, Центъра за надзор и предварителна защита на болесттите към Министерството на здравеопазването и обществената политика на Съединените щати и други.

· SiteMedia Consultancy е номинирана в категория Community Relations за акцията #daretowowandcare, осъществена за марката Nivea на Байерсдорф България.

· Любомир Аламанов, ръководещ сътрудник на SiteMedia Consultancy, е номиниран в категория „ CEO of the Year “. Той е единственият представител на Източна Европа, достигнал до финала на авторитетните награди.

SiteMedia Consultancy се съревновава организации като FleishmanHillard, Hill+Knowlton, Burson Cohn Wolfe, Ruder Finn, MSL Group, Weber Shandwick, Edelman, Ketchum и доста други. Тя е единствената организация от Източна Европа, получила четири номинации на Platinum PR Awards 2019.

Пълният лист с всички финалисти в Platinum PR Awards 2019 може да видите тук.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР