Една от най-атрактивните дами на българския кикбокс Пламена Димова ще

Една от най-атрактивните дами на българския кикбокс Пламена Димова ще ...

Красавицата Пламена Димова с участие в професионална гала през септември.


Една от най-атрактивните дами на българския кикбокс Пламена Димова ще вземе участие в галавечерта Savages Kickboxing на 28-ми септември във Варна. Родната красавица, която е доказала многократно майсторските си умения в бойните спортове, ще се изправи срещу румънката Моника Баласоиу в среща по правилата на К1 в категория до 50 килограма.

Димова има впечатляваща визитка. Те е била част от националния отбор по кикбокс, двукратна световна шампионка по муай тай и при аматьорите и при професионалистите, европейска шампионка в стил К1, многократна републиканска шампионка на България, а освен това има и световна титла по бокс при жените професионалисти.

Нейната съперничка – Моника Баласоиу, е представителка на румънската школа и една от младите надежди на страната си. Шампион на Румъния в своята категория, тя има две победи и една загуба на професионалния ринг.

Втората галавечер  Savages Kickboxing предстои на 28-ми септември от 19:00 ч. в Двореца на културата и спорта в град Варна. Емоцията на вечерта ще е гарантирана от 10 срещи по кикбокс, стил К1, както с участието на Ф.О. и Пеева, Ала Бала, Бате Са и Наташа Монева.

boec.bg

Източник: sportal.bg