Една от най-актуалните певици на родната поп музика Гери-Никол е

...
Една от най-актуалните певици на родната поп музика Гери-Никол е
Коментари Харесай

Фалира ли Гери-Никол?

Една от най-актуалните певици на родната поп музика Гери-Никол е напът да банкрутира. Тийн звездата е изправена пред съществени финансови усложнения, които татко й Николай Георгиев-Цайса към този момент не е податлив да покрива.


Всеизвестен факт е, че точно богатият родител на Гери поема всички разноски по музикалната й кариера. Изпълнителката на „ Готина и луда “ няма продуцентска компания зад тила си и татко й спонсорира всичките й планове. Плаща за клиповете й, за стайлинга й. Освен тези ежедневни разноски, всеки месец Цайса брои по 3 бона на музикални малките екрани и радиа, с цел да пускат частите на дъщеря му, написа "Галерия ".

В същото време Гери-Никол може да се похвали с едвам 8 на брой участия на месец. Проста сметка демонстрира, че с хонорара си от 3000 лв. на вечер Яката дупара няма по какъв начин да оправдае вложенията на татко си.

„ Гери е доста настояща, само че уви – непрекъснато е на загуба. Досега Цайса демонстрираше схващане, тъй като искаше да реализира фантазията на щерка си. Тази фантазия обаче взе да му излиза солено и към този момент съществено се замисля дали да продължава да налива пари от пусто в празно “, клатят глава осведомени.

Баща й неколкократно се опитвал да я убеди да подпише с музикална компания, с цел да отпадне най-малко разходът към малките екрани и радиата, само че Гери била безапелационна: „ Няма да съм робиня на никого “.

Младата певица била напълно наясно с негативите, които ще би трябвало да търпи, в случай че има продуцент на главата си. Нейната другарка и колежка Тита нееднократно й се е оплаквала какъв брой е прецакана от своя продуцент – рапъра Криско. За страдание, Тита не може да разчита на богати родители и ръцете й са вързани. Ако обаче Гери-Никол скоро не стартира сама да покрива разноските си, ще се наложи да се причисли към Adamant Records на Криско. Или да се откаже вечно от музиката…
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР