Една от най-актуалните и успешни звезди на музикалната сцена –

...
Една от най-актуалните и успешни звезди на музикалната сцена –
Коментари Харесай

Ето кои от треньорите на Гласът на България остават

Една от най-актуалните и сполучливи звезди на музикалната сцена – поп идолът DARA и един от най-уважаваните и дейни музиканти у нас - Иван Лечев, остават в треньорския състав в идния нов сезон на " Гласът на България “.

Двамата, дружно с поп дивата Мария Илиева и топ изпълнителят Миро, ще оформят класния звезден състав на треньорите в десетия сезон на обичаното музикално шоу. Изключителни експерти с голям опит и музикални идоли за не едно потомство българи, те ще заемат влиятелните треньорски кресла в най-бляскавото издание на " Гласът на България “ до момента, с цел да открият новия, най-вълнуващ и открояващ се глас на България тази есен по bTV.

Абсолютна сензация, актьор във всевъзможен смисъл и измерение, на върха на музикалните, стилните и интернационалните ранглисти, поп идолът на младото потомство - DARA ще заеме безусловно справедливо своето място в треньорския състав този сезон.

В последното издание на музикалното риалити тя откри и изведе до успеха " Гласът на България “ за 2022 - Жаклин Таракчи. Бляскава, провокативна, постоянно подготвена за изненади, DARA продължава да потвърждава на всички, че младостта и триумфът могат и вървят " ръка за ръка “:

" Очаквам и непредвиденото от сезон 10. Нека тези, които живеят за сцената и музиката, не се боят да се изправят пред предизвикването " Гласът на България “, декларира DARA на прага на новия сезон.

Великолепен музикант, неотклонен експерт, част от най-успешните музикални групи и планове в България – Иван Лечев и тази есен ще прояви ненадминатия си усет и усет към новите гласове, изправили се на огромната сцена на " Гласът на България “. Мастър Лечев към момента има най-вече треньорски победи в българското издание на “The Voice ", с цели трима участници от тимовете му сграбчили купата " Гласът на България “ през сезоните до момента! С необикновен опит, омагьосване, нюх и жанр, и тази есен той ще опита да надскочи противниците си, като открие " Гласът на България “ и в юбилейния му сезон.

Отсега е ясно, че конкуренцията сред тези толкоз огромни и класни треньори ще е в действителност огромна. Още на прага на новия сезон, дивата Мария Илиева съобщи големия си хъс за победа, уверена в нея след голямата поддръжка от почитателите на шоуто, която получи още с оповестяването й за треньор. Харизматичният Миро, също се радва на мощна поддръжка от почитатели и представителите на другите музикални стилове.

През годините той самоуверено опитва с хитови дуети в разнообразни жанрове и също дава сериозна поръчка да грабне треньорската корона. Вокален занаятчия от най-висока класа, той влиза в шоуто с една победа зад тила си и за всички треньори е повече от ясно, че е огромна опасност за всеки от тях.

Предстои десетото и доста особено издание на “Гласът на България " в ефира на bTV, а искащите да се запишат за присъединяване към момента имат опция да го създадат на Glasat.btv.bg. Юбилейният сезон дава обещание още повече изненади, мощни страсти и непредвидени обрати в хода на шоуто. Надпреварата сред треньори и участници ще е епична, само че спечелилият ще бъде единствено един. Кой ще грабне премията от 50 000 лева и купата " глас на България “ за 2023 година ще стане ясно тази есен по bTV.

Водещ на шоуто ще бъде синеокият чаровник Иван Тишев, а фотосите на новия сезон занапред предстоят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР