Една от малкото циркови академии у нас отворя врати. Цирк Де

...
Една от малкото циркови академии у нас отворя врати.
Цирк Де
Коментари Харесай


Една от малкото циркови академии у нас отворя врати.

„Цирк Де Ла Люлин“ ще покаже

Една от дребното циркови академии у нас отворя порти.

„ Цирк Де Ла Люлин “ ще покаже на хора от всички възрасти през февруари и март дуетна акробатика и поддръжки, въздушна акробатика, жонглиране и контактно жонглиране, образна операция, пой, стаф и огнени предмети, магия и история на магията, еквилибристика – стойка на ръце и доста други.

По време на цирковата академия ще бъде проведено събитие „ Отворени порти “, където близки и другари ще станат очевидци на процеса на работа.



За край ще бъде сътворено лично зрелище, в което всички ще покажат какво са научили през този интервал, и номерата, които са измайсторили дружно.

Преподавателите в Цирковата академия са високо квалифицирани и одобрени в специалността си актьори: Андрей Михов – един от най-хубавите модерни магьосници на България, Вероника Братанова – носителка на голям брой интернационалните награди, професионален джаз и балет актьор,  Диего Контрерас – професионален цирков актьор, сертифициран от най-хубавите циркови учебни заведения в Европа и доста други.

Екипът на „ Цирк Де Ла Люлин ” провежда циркови интерактивни представления, огнено и пиро шоу, светлинно шоу, тематични празненства, курсове за деца, циркови работилници. 

Повече информация може да намерите тук.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР