Една от любимките сред тийнейджърите - певицата Холзи, призна, че

...
Една от любимките сред тийнейджърите - певицата Холзи, призна, че
Коментари Харесай

Известна певица призна, че е обмисляла да прави секс за пари

Една от любимките измежду младежите - певицата Холзи , призна, че е имало интервал, в който е живяла на улицата. В изявление тя описа: „ Когато бях тийнейджърка живях в Ню Йорк. Приятелите ми си мислеха по какъв начин да декорират стаите си, а аз се чудех дали да върша секс за пари, с които да си купя вечеря “.

Още през 2016 певицата описа пред списание Rolling Stone за страха, който е изпитвала, когато родителите й са я изгонили от вкъщи им:

„ Спомням си, че имах девет $ в банковата си сметка. Купих си четири енергийни питиета, с цел да заставам будна вечер. Успях да не дремя две-три вечери, като по този метод се усещах в по-голяма сигурност “.
               

A post shared by (@iamhalsey) on Sep 22, 2018 at 4:23pm PDT

„ Спомням си, когато се срещнах с изпълнителния шеф на музикалната компания, с която започнах. Косата ми беше ужасна, бях със сива чанта и демо запис в джоба ми. Той ме попита какво имам в чантата, а аз му отговорих „ дома ми “, добавя Холзи.
               

A post shared by (@iamhalsey) on Sep 5, 2018 at 8:31pm PDT

Въпреки тежките си тийнейджърски години Холзи споделя, че не търси страдание. Тя предизвиква да оказваме помощ на бездомните, не тъй като могат един ден да станат известни, а тъй като и те са хора като нас.

И още:

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР