Една от любимите певици на Ахмед Доган – Есил Дюран,

...
Една от любимите певици на Ахмед Доган – Есил Дюран,
Коментари Харесай

Жестока мизерия и недоимък остават траен отпечатък в живота на известна фолк певица

Една от обичаните певици на Ахмед Доган – Есил Дюран, има биография, почтена за филм. Талантливата изпълнителка рядко приказва за детството си, което освен съгласно Фройд е интервалът, който образува менталността и вероятно оставя контузии за цялостен живот.

Есил е от турски генезис, а фамилията й живеело в квартал в Хасково. Родителите й не разполагали с огромни благоприятни условия и се налагало крепко да работят, с цел да изкарват прехраната си. За да може майка й да има принос към фамилния бюджет, оставили дребната Есил в седмична детска градина. " Майка ми и татко ми трябваше да работят, с цел да имаме какво да ядем. Нямам спомен от домакински уют. Седмичната детска градина е като дом за деца без родители. Прибираш се в събота следобяд и в понеделник сутринта те връщат назад “, връща лентата певицата, представена от " Галерия “.

Бъдещата звезда живее цели пет години надалеч от вкъщи си. Прибира се вкъщи едвам когато би трябвало да тръгне на учебно заведение. Днес се пробва да открие нещо позитивно в тежкото си детство. Смята, че в детската градина е получила неповторимия късмет да научи български, тъй като в дома й и в цялата махала се говорело единствено на турски.

Истинското име на певицата е Есмигюл Дюран, а Есил е артистичният й псевдоним. Кръстена е на едната си баба, а членовете на семейството сменят имената си по време на така наречен " възродителен развой “.  Баща й станал Горан, майка й – Нора, а тя – Силвия. По-късно Есил приключва естрадния отдел на Консерваторията и започва кариерата си с джаз. Днес се изявява като дизайнер, а попфолкът от дълго време не е главното й занятие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР