Една от любимите ни нови двойки в Холивуд остава в

...
Една от любимите ни нови двойки в Холивуд остава в
Коментари Харесай

Бен Афлек и Ана де Армас вече не са заедно

Една от обичаните ни нови двойки в Холивуд остава в предишното – източник на People издава, че Бен Афлек и Ана де Армас са са разделили .

„ Бен към този момент не излиза с Ана...Тя постави край. Връзката им беше комплицирана “ , споделя осведоменият. Изглежда, че повода частично е местоположението на двамата артисти. Според източника на People Ана не желае да се открива в Лос Анджелис, а на Бен му се постанова, защото децата му живеят там .

Въпреки това се твърди, че двамата са запазили положителния звук между тях. Източникът на изданието дефинира решението като взаимно, като двамата са били другарски настроени. „ Те се намират в разнообразни стадии от живота си; посред им има дълбока обич и почитание. Бен продължава с желанието да работи върху себе си. При него се подреждат три уговорката, а той е постоянен татко вкъщи. И двамата са удовлетворени от това какъв е животът им. “

Новината за раздялата им е изненадваща за почитателите им, изключително откакто през декември 2020 година беше обявено, че 32-годишната актриса се е преместила при 48-годишния си сътрудник, а личният ѝ дом е разгласен за продажба .

Афлек и де Армас бяха дружно почти една година , откакто се срещнаха на снимачната площадка на идния филм “Deep Water”. Актрисата даже беше показана на трите деца на Афлек - Вайълет, Серафина и Самюел, от брака с някогашната му брачна половинка Дженифър Гарнър.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР