Една от легендите на Манчестър Юнайтед Гари Невил нападна министъра

...
Една от легендите на Манчестър Юнайтед Гари Невил нападна министъра
Коментари Харесай

Гари Невил се ядоса на министъра на здравеопазването на Англия

Една от легендите на Манчестър Юнайтед Гари Невил атакува министъра на опазването на здравето на Англия Мат Ханкок, който прикани футболистите от Висшата лига да понижат заплатите си. Според него по този начин те ще оказват помощ за превъзмогване на рецесията поради пандемията от ковид.

" Смятам, че всеки би трябвало да играе своята роля в този миг. Трябва да обединим старания и това значи, че и футболистите във Висшата лига е належащо да се причислят. Предвид жертвите, които доста хора вършат, в това число някои мои сътрудници в Национална здравна работа, които са създали крайната жертва и бяха инфектирани, и за жалост към този момент не са измежду нас, мисля, че първото нещо, което футболистите от Висшата лига могат да създадат е да понижат заплатите си ", сподели Ханкок по-рано и провокира реакцията на Невил.

" Иска ми се да бъда състезател за още 10 минути. Напълно евентуално е играчите да работят върху проект за помощ на клубове, обществеността и националната ни здравна система ", написа Гари Невил в " Туитър ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР