Една от легендите на Левски Кирил Ивков говори с голяма

...
Една от легендите на Левски Кирил Ивков говори с голяма
Коментари Харесай

Кирил Ивков пред БЛИЦ за големия си приятел Павел Панов: Сърцето ми плаче, много го обичах...

Една от легендите на Левски Кирил Ивков приказва с огромна болежка за положителния си другар Павел Панов, който умря ненадейно нощес на 67-годишна възраст. Членът на Надзорния съвет на 26-кратния първенец на България показа, че е изгубил извънредно безценен човек, с който дълги години са били неразделни.

" Не ми се приказва просто... Той ми беше най-големият и същински другар. С него се познаваме от пъклен доста години. Бяхме фамилни другари, а до момента в който бяхме в един тим, непрекъснато деляхме една стая. Каквото и да кажа за него, ще е малко. Нямаше празник, в който да не сме били дружно. Посрещнахме постоянно Нова година дружно, просто бяхме доста близки. Сърцето ми плаче, доста го обичах... ", показа покрусеният Кирил Ивков пред БЛИЦ СПОРТ. 

" Павел беше извънреден футболист. Прекрасен беше на терена. Голямото му страдание беше обвързвано с Олимпиадата през 1968 година, където не съумя да пристигна. Просто тогава влезе в казармата, въпреки че беше единствено на 17 години. Иначе през 1970 година бяхме 35 дни в Бразилия. В контрола с бразилците направихме 0:0. Пальо направи страховит мач, а на другия ден вестниците го нарекоха Белия Пеле ".

" Много ми е мъчно да приказвам. Беше добър другар и човек. С никого не се караше, в никакъв случай не се изтъкваше. Всички го обичаха. По всяко време беше подготвен да помогне. Просто неповторим човек, с който можеше да се приказва за всичко. Наистина ми е доста тежко сега... ", приключи Ивков пред медията ни.
Светлин ТОНЕВ / БЛИЦ СПОРТ
 

Екипът на БЛИЦ изрича откровени съболезнования на роднините и околните на именития Павел Панов! 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР