Една от легендите на българския волейбол Владимир Николов беше гост

...
Една от легендите на българския волейбол Владимир Николов беше гост
Коментари Харесай

Какво се случва с школата на Владо Николов и ще има ли промяна в управлението на волейбола у нас?

Една от легендите на българския волейбол Владимир Николов беше посетител в предаването "Златният гейм " в ефира на DIEMA SPORT.

"Училището се развива отлично, празнувахме 4-ти рожден ден. В София, Русе и Велико Търново се развива, над 250 деца посещават учебното заведение. Имаме деца на 4-годишна възраст, най-логичното е, в случай че желаят да се развиват, те могат да преминат в професионалното ни звено - Левски. Има хора, който не престават в мъжкия отбор. За две години Мая Николова завоюва две шампионски трофеи, когато резултатите приказват, всички би трябвало да мълчат ", разяснява Владимир Николов в предаването "Златният гейм " в ефира на DIEMA SPORT.

"Разговарял съм с над 50 клуба, 48 от тях обявиха, че желаят смяна в прав текст, уверен съм, че смяна ще има и ще е за по-добро. Мина Николова с дейностите в последните си дни сподели, че работи против клубовете, които би трябвало да пази ", разяснява Николов.

"Ние не имаме вяра, че тя пази ползите на клубовете. Ние желаеме да има Извънредно Общо заседание на 16 януари, надяваме се, че предварителната подготовка ще е свършена и това заседание ще се организира. Живеем в демократична страна, имаме право да създадем Общо заседание по устава на федерацията. Провежда се избор и по-добрият печели. Не скърбя за работата си във федерацията, за мен е значимо това, което следва ", сподели още Николов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР