Една от култовите манекенки от 90-те години на 20 век

...
Една от култовите манекенки от 90-те години на 20 век
Коментари Харесай

Една от най-големите красавици разкри тежка семейна драма

Една от паметните манекенки от 90-те години на 20 век – Синди Крауфорд криела зад красивата си усмивка голяма покруса. 

Красавицата, която не слизаше от кориците на списанията и сграбчи сърцето на холивудската звезда Ричард Гиър, носела в сърцето си голяма болежка, за която призна напълно неотдавна.

За тежка семейна драма хубавицата приказва в изявление в подкаста " Kelly Corrigan Wonders ".

Легендарният модел за пръв път описа за брат си, отношението на родителите ѝ към нея и сестрите ѝ след огромна фамилна покруса и пагубните следи върху душeвността ѝ, в резултат на всичко това.

Дълго чаканият в фамилията ѝ брат – Джефри, бил на три годинки, когато губи борбата с левкемията.

“Баща ми искаше наследник и най-сетне четвъртото дете в фамилията ни беше момче. И мисля, че баща имаше доста виновност. Има и виновност пред останалите си деца, изключително тъй като знаехме, че татко ми в действителност желае наследник. До такава степен го искаше, че след гибелта на Джефри ни накараха с мама да се усещаме по този начин, като че ли трябваше умрелият да бъде един от нас, а не братчето ни “.

От описа на Синди излиза наяве, че тази вменена виновност у нея и сестрите ѝ траяла с години.

Тя прибавя, че като деца, а и по-късно, са имали неистова потребност родителите им да им кажат какъв брой са щастливи, че ги имат, макар загубата на Джефри. Въпреки болката от предишното, Синди траяла да поддържа с татко си контакт, а когато имало значима идея, каквато била поддръжката за Американската фамилна детска болница, двамата дори се снимали дружно.

Синди споделя, че нейният треньор й е споделил по време на коронавирус епидемията: " Какво би желала да ти кажат, само че не са ти споделили “. На което тя дава отговор, че желае майка ѝ и татко ѝ да ѝ бяха споделили: " Да, толкоз сме тъжни, че Деф умря, само че сме толкоз щастливи, че ти си тук. “

Синди Крауфорд признава, че приказва намерено за гибелта със личните си деца си и че щерка ѝ Кая и синът Пресли Гербер, които има със брачна половинка си Ранди Гербер, са изгубили доста другари, когато са били доста дребни.

" Децата ми изгубиха другари, за жалост, поради автомобилни произшествия и фентанил и всички луди неща, през които минават децата в този момент. Винаги питат: " Какво да кажем? ". Опитвам се да им обясня “ – споделя Синди Крауфорд преди 10 години в шоуто на Опра Уинфри, напомня " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР