Една от красавиците в риалити сериала „София ден и нощ”

...
Една от красавиците в риалити сериала „София ден и нощ”
Коментари Харесай

Калина Кузманова от „София ден и нощ“ провокира зрителите с изрязан бански

Една от хубавиците в риалити сериала „ София ден и нощ” приковава постоянно вниманието в мрежата. Калина Кузманова постоянно показва съвършената си фигура. Този път я гледаме в народен ефир в новата реклама на мастика „ Пещера “.

Ако в първия клип Калина имаше по-скоро второстепенна роля, тук я виждаме като главен и единствен обект на мъжките желания на героите в клипа. Блондинката се разноски по бански, като за нула време нагорещи пристрастеностите и най-много мъжките мечти.

Рекламата още веднъж ни придвижва в компанията на четиримата другари, които играят карти на морския бряг. Калина Кузманова се превъплъщава в ролята на общ техен идеал в лицето на барманка Вики в близкото плажно барче. Именно риалити героинята е облечена в бански с динен претекст, запазена марка още от рекламите на Мастика „ Пещера “ още от времето на Галена, Емилия и Андреа. Култова е нейната имитация: „ играта може да е свършила, само че сезонът едвам в този момент стартира “. Калина не отстъпва по съблазън и съвършени форми на по-популярните си колежки, снимали се за анасоновата напитка, разясняват от екипа, снимал рекламата.

Тази година Мастика „ Пещера “ реши да опише повече за летните прекарвания на група другари на плажа в две рекламни видеа. Първата, в която Емануела демонстрира съвършени форми на плажа и смъква тениската си, провокира същински възторг. Кадрите към новото видео са снимани на морето като местоположението и дните за фотоси са избирани деликатно, с цел да кореспондират оптимално на стилистиката и сюжета на клипа. Слоганът „ Страст на кристали “ е измежду най-популярните у нас, а Мастика „ Пещера “ е водач по продажби и желана марка измежду анасоновите артикули.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР