Една от ключовите компании в Mitsubishi Group - Mitsubishi Materials

...
Една от ключовите компании в Mitsubishi Group - Mitsubishi Materials
Коментари Харесай

Японската индустрия понесе нов тежък удар

Една от основните компании в Mitsubishi Group - Mitsubishi Materials фалшифицира данните за продуктите в продължение на години, заяви японският финансов вестник Nikkei, представен от Reuters.

Това е следващият скандал, обвързван с качеството на продуктите на японските компании, който ще нанесе тежък удар върху доверието в надеждността на локалната продукция.

Mitsubishi Cable Industries е фалшифицирала данни за своите O-пръстени, употребявани от стотици клиенти за промишлени артикули като самолети. Досега не са открити закани за сигурността.

Според уеб страницата на компанията О-пръстените, употребявани като уплътнителен артикул, се употребяват в " сериозните области на авиоиндустрията, аерокосмическата и нуклеарната промишлености, учредени на високо качество и надеждност ".

Компанията е почнала следствие в резултат на скорошния скандал за подправяне на данните в третата най-голяма компания за стомана в Япония - Kobe Steel.

Mitsubishi Materials има 45% дял в взаимно дружество за медни тръби с Kobe Steel, в това число заводът Хатано, който е в центъра на абсурда за подправяне на данните в стоманения колос.

Kobe Steel призна, че служащите са подправяли спецификациите на продуктите, което раздруса интернационалните вериги за доставки и принуди международните автопроизводители, производителите на въздухоплавателни средства и други компании да ревизират дали сигурността и продуктивността на техните артикули са били компрометирани.

Доверието в японската индустриална мощност понесе сериозен удар след разкритията, че автопроизводителите Nissan и Subaru не са спазвали процедурите за дефинитивна инспекция в продължение на десетилетия.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР