Една от жертвите в шесторното убийство в Нови Искър -

...
Една от жертвите в шесторното убийство в Нови Искър -
Коментари Харесай

Горещо разкритие: Има ломска криминална връзка с трагедията в Нови Искър!


Една от жертвите в шесторното ликвидиране в Нови Искър - Неделчо Юнаков, е трансферирал през 2013 година своя компания на ломчанина К. И., написа BulNews.bg. Справка в комерсиалния указател демонстрира, че тогава 40-годишният мъж от крайдунавския град е станал притежател. На името на К. има още към 40 компании. Съседи описват, че против скромни суми, на негово име са прехвърляни компании с големи отговорности.

Полицията неведнъж го е издирвала на адреса му в Лом, само че К. от години не живее там. Последните му следи се губят към врачанското село Селановци, където живеел с локална жена на фамилни начала. Познати и другари на К. предполагат, че сега е някъде зад граница, най- евентуално в Германия.

Последният пост в една от обществените мрежи, където К. има профил, е от 27 март предходната година. Бащата на К. -Иван, описа, че той също е жертва на лъжливите схеми на сина си. На негово име също има компания, без да е подписвал никакви документи. Няколко пъти е привикван в полицията да дава пояснения. По тази причина не се е виждал със сина си от няколко години.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР