Една от измамените от добилия известност Спас/Александър от Кочериново –

...
Една от измамените от добилия известност Спас/Александър от Кочериново –
Коментари Харесай

Учителка на измамника Спас от Кочериново възропта срещу предстоящото му освобождаване от затвора и предупреди, че...

Една от излъганите от добилия популярност Спас/Александър от Кочериново – учителката му по музика, е недоволна от идното му излизане на независимост. Радка Тодорова от Благоевград твърди, че мъжът ще продължи с измамите. Спас Василев, каквото същинското му име, се споразумя преди дни с прокуратурата и получи 6 месеца затвор за две от измамите. Той е излежал към този момент четири месеца и се чака през май да излезе на независимост.

Радка Тодорова е уредник на група от 10 души, които през 2011 година трябвало да посетят Милано с билети, обещани им от Спас Василев. Оказали се излъгани, а Радка Тодорова си потърсила правата като подала тъжба. Тя е изумена от изказванията, че излъганите, измежду които и тя, са получили обезщетение от Спас, написа struma.bg.

Миналата година стотици хора се оплакаха, че са били излъгани от мъжа, представял се за Александър Николов, с предложения за евтини самолетни билети до разнообразни дестинации. Оказа се, че съвсем никой не го е виждал, само че фейсбук профилът му с подправени фотоси и идентичност беше извънредно известен и през него той комуникирал с пострадалите. Използваните от него фотоси се оказаха на французина Александър Мартинез, който работи за компанията “Ер Франс”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР