Една от избраните изби е New Bloom Winery с тяхното

...
Една от избраните изби е New Bloom Winery с тяхното
Коментари Харесай

Уникални за България сортове впечатлиха европейската аристокрация на рождения ден на Симеон II

Една от определените мазета е New Bloom Winery с тяхното алено F2F от сорта Дорнфелдер и бяло от серията New Bloom

Изцяло български виновност пробваха по време на приема за 80-тата годишнина на Симеон Сакскобургготски. Събитието събра в петък вечерта 400 специфични посетители в двореца „ Врана ", измежду които трима президенти - Румен Радев, Георги Първанов и Петър Стоянов. Сред множеството политици бяха и някогашните министър председатели Пламен Орешарски, Сергей Станишев и Стефан Софиянски, представители на бизнеса, медиите, някогашни министри от мандата на Симеон II. В събитието се включиха и престолонаследниците на някогашните монархии на всички балкански страни съседи на България, в това число и директен потомък на турския султан Мехмед V.

Пет български мазета показаха свои емблематични виновност на събитието. Общата оценка на високопоставените посетители беше, че те са със ужасно качество и капацитет. Една от определените мазета е New Bloom Winery от гр. Съединение. На специфичното събитие избата се включи с белия купаж New Bloom от сортовете Совиньон Блан и Шардоне. Виното е в жанр „ Нов свят ". Серията New Bloom включва и купажно розе от три сорта Каберне Совиньон, Каберне Фран и Сира и направи дебюта си на пазара това лято.

От алените виновност високопоставените посетители пробваха екзотичния за България вид Дорнфелдер, който избата единствена у нас предлага в серията F2F. Виното има енотечен капацитет.

New Bloom Winery се наложи като една от най-модерните и напреднали в софтуерно отношение винопроизводители у нас. Винарната разчита на 6000 дка лични лозови масиви в Тракийската равнина. Производителят работи както с добре познати сортове като Каберне Совиньон, Мерло, Каберне Фран, Сира, Шардоне, Совиньон Блан и Мускат, по този начин и нетрадиционните и нови за страната ни сортове Дорнфелдер, Регент и Глера (сортът, от който се прави Просеко). Времето на гроздобера се избира деликатно, гроздето се бере на ръка, сортира се ръчно, транспортира се в дребни касетки и се подлага на минимална обработка, с цел да се резервира в най-голяма степен мощния темперамент на сорта грозде. Освен сериите New Bloom и F2F, избата е позната на пазара с марките Pixels и Verano Azur.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР