Една от иконите на родния попфолк Таня Боева се хвърля

...
Една от иконите на родния попфолк Таня Боева се хвърля
Коментари Харесай

В редиците на Възраждане се появи една от най-известнте чалга икони

Една от иконите на родния попфолк Таня Боева се хвърля в ново занятие. Първа стъпка за това е кандидатурата ѝ за общински консултант от партия " " за Стара Загора.

Новината сподели самата тя във Facebook. 

Ето какво написа тя във Facebook: 

" Приятели, аз поддържам " ", като в тяхно лице виждам единствен късмет да запазим националната ни самостоятелност и отбрана на българските ползи! С отговорност одобрих поканата да бъда претендент за общински консултант в Стара Загора. В този смисъл показвам цялостната си поддръжка за госпожа Искра Михайлова  Искра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 година в София, България.   Завършила е компетентност - претендент за кмет на " " - Стара Загора! 

Благодаря за доверието на господин, госпожа Искра Михайлова  Искра Михайлова Искра Михайлова е родена на 7 септември 1957 година в София, България.   Завършила е компетентност, господин Даниел Проданов и цялата общинска конструкция на " " Стара Загора. Представянето на претендентите за кмет и общински съветници от " Възраждане  " в Стара Загора ще се организира на 11-ти Октомври, 18:30ч. в Зала 1 на хотел Верея.

" Очакваме Ви. "

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР