Една от играещите легенди на световния футбол Кристиано Роналдо разкри

...
Една от играещите легенди на световния футбол Кристиано Роналдо разкри
Коментари Харесай

Роналдо: Може да се откажа още в края на сезона

Една от играещите митове на международния футбол Кристиано Роналдо разкри по кое време може да се чака да окачи бутонките на пирона. Той към този момент е на 34 години и този миг, за жалост на всички почитатели на спорта, наближава със страшна мощ, написа Gong.Bg.

``
реклама

Според португалеца, краят на дните му като деен състезател може да пристигна даже в края на този сезон, само че може да пристигна и след 5 години. По всичко наподобява, че към момента не се е замислял съществено върху тази тематика, макар че към този момент е на сериозна футболна възраст. 

" Честно казано, мога да сложа край и в този момент, може и да играя, до момента в който стана на 40. Искам единствено да се любувам на момента и да упражнявам футбола на драго сърце ", съобщи огромната звезда на " Ювентус " пред португалската телевизия TVI.

Новият сезон за него към момента не е почнал на процедура, защото " Старата госпожа " открива акцията си този уикенд. 34-годишният футболист е изиграл 998 публични мача в кариерата си и още до края на месеца ще влезе в влиятелния " Клуб 1000 " на играчите, които имат четирицифрен брой срещи в кариерата си.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР