Една от големите звезди на Пари Сен Жермен - Неймар,

...
Една от големите звезди на Пари Сен Жермен - Неймар,
Коментари Харесай

Неймар тренира, но остана извън групата за двубоя с "Рен"

Една от огромните звезди на " Пари Сен Жермен " - Неймар, тренира със своите съотборници преди турнирната среща с " Рен ", само че незабавно след заниманието стана ясно, че той няма да вземе присъединяване в мача. Бразилецът остана отвън групата на треньора Томас Тухел.

Бъдещето на Неймар продължава да бъде неразбираемо. Спекулациите, че той е пред завръщане в " Барселона " се ускориха, откакто късно нощес каталунците оповестиха преотстъпването на Филипе Коутиньо в " Байерн " Мюнхен.
Изненада: " Байерн " и " Барселона " се схванаха за Коутиньо Бразилецът поема към Бундеслигата, удостовери шеф на каталунците
Каталунците се нуждаят от футболист като Ней повече от всеки път. Испанският гранд започва Ла Лига с минимална загуба от " Атлетик " Билбао. " Барса " бе без контузения си водач Лионел Меси, а в хода на срещата контузия получи и Луис Суарес.

Неймар е отворен към завръщане на " Камп Ноу " и не го крие. Поведението му пък нервира почитателите на ПСЖ, които го подканиха да напусне и скандираха обидни думи по негов адрес по време на дуела от откриващия кръг на Лига 1. Парижани победиха " Ним " с класическото 3:0 и неналичието на Неймар не се усети.

Дали ще бъде по този начин и на следващия ден от 22 ч., когато ПСЖ гостува на " Рен ", можете да разберете от директното предаване на мача по телевизия RING!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР