Една от големите звезди на Пари Сен Жермен Неймар сподели,

...
Една от големите звезди на Пари Сен Жермен Неймар сподели,
Коментари Харесай

Неймар за дузпите: Треньорът реши да ги бия аз

Една от огромните звезди на Пари Сен Жермен Неймар показа, че наставникът на отбора Унай Емери е определил него за реализатор на дузпите. Бразилецът разяснява, че сътрудника му Единсон Кавани, с който в предишното се сдърпаха преди един 11-метров углавен удар, няма проблем с треньорското решение.

ПСЖ завоюва с 4:0 против Монпелие в мача от 23-ия кръг на Ла Лига. Неймар означи две попадения, едното от които от бялата точка. Същевременно и Кавани се разписа и по този начин натрупа 157 попадения с екипа на френския гранд и това го трансформира в топреализатор в историята им.

„ Много съм благополучен. Специално поради успеха над Монпелие, което бе и значимото. Мисля, че направихме мощен дуел “, разяснява Неймар.

Неймар вкара гол номер 2000 за ПСЖ на "Парк де Пренс "

Кавани счупи връх при безсърдечен марш на ПСЖ

Запитан за това, кой би трябвало да извършва дузпите във френския гранд, бразилецът показа: „ Треньорът ме избра като реализатор на 11-метрвоите наказателни удари. Кавани няма никакъв проблем с това. Аз би трябвало да поемам отговорността “.

„ Щастлив съм, че пристигнах в ПСЖ, с цел да напиша история. Спекулациите постоянно ще ги има. Когато бях в Барселона, отново ги имаше. Във всички трансферни интервали името ми се появява “, сподели бразилецът.

Босът на ПСЖ: Неймар остава на 2000%
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР