Една от големите звезди на Хърватия - Лука Модрич, упрекна

...
Една от големите звезди на Хърватия - Лука Модрич, упрекна
Коментари Харесай

Модрич: Английските медии и анализатори ни подцениха и показаха неуважение, което бе голямата им грешка

Една от огромните звезди на Хърватия - Лука Модрич, укори британските медии в демонстрация на пренебрежение към балканския тим. Причината за това е, че огромна част от анализаторите на Острова наблягаха на това, че хърватите са доста изтощени след двата следващи мача с продължения и дузпи, с които отборът се класира за този полуфинал. Това е стимулирало още повече хърватите, които през вчерашния ден играха продължения за трети следващ път, само че все пак демонстрираха, че имат много сили в запас.

" Отново показахме, че не сме били изтощени. Доминирахме и във физическо, и в психическо отношение. Доминирахме във всеки аспект. Английските публицисти и телевизионни анализатори подцениха Хърватия и това бе голяма неточност. Те трябваше да бъдат по-скромни и да покажат по-голямо почитание към противниците. Прочетохме всички тези думи и си казахме " ОК, ще забележим през днешния ден кой ще бъде изтощен ". Това е най-големият триумф в историята на хърватския спорт и ние би трябвало да бъдем горди ", показа Модрич. ВИДЕО ОТ МОНДИАЛ 2018 ТУК!
ГАЛЕРИЯ ОТ МАЧА ТУК! ГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА ХЪРВАТИЯ ТУК! ГАЛЕРИЯ НА ФЕНОВЕТЕ НА АНГЛИЯ ТУК! Мондиал 2018 1/2 кръг, сряда 11 юли  Хърватия 2:1краен резулат  Англия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР