Една от големите звезди на чешкия национален отбор по баскетбол

...
Една от големите звезди на чешкия национален отбор по баскетбол
Коментари Харесай

Томаш Саторански: Нищо не зависи от резултатите срещу България и Хърватия

Една от огромните звезди на чешкия народен тим по баскетбол - Томаш Саторански, не счита, че резултатите от приятелския шампионат в Пардубице с присъединяване на България и Хърватия ще имат някакво значение. Новият гард на Барселона е уверен, че тимът му бързо ще влезе във форма, а тези контроли ще разрешат на селекционера Ронен Гинзбург да вкара нови неща в играта на чешкия отбор.
 Без Везенков и Бост: България ще опитва против Чехия в Пардубице Без Везенков и Бост: България ще опитва против Чехия в Пардубице
“Не мисля, че нещо зависи от това по какъв начин ще изиграем първите контроли. Някои съставни елементи в играта ни евентуално към момента ни липсват, само че, като изключим Вит Крейчи и Ян Весели, на практика ние бяхме със същия състав в третия прозорец от международните квалификации. Мисля, че няма да е проблем да влезем във форма, а също по този начин селекционерът ни ще може да опитва с нови неща, на които да разчитаме на ЕвроБаскет 2022 ”, показа Саторански пред уеб страницата на локалната федерация.

Чехия стартира присъединяване си на шампионата в Пардубице довечера с дуел против България от 18:30 часа. Утре е дуелът сред “лъвовете ” и “шахматистите ”, а в неделя следва мачът сред чехите и хърватите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР