Една от големите страсти на Григор Димитров освен тениса, разбира

...
Една от големите страсти на Григор Димитров освен тениса, разбира
Коментари Харесай

Гришо с Анна Уинтур на първия ред на модната седмица в Ню Йорк

Една от огромните пристрастености на Григор Димитров с изключение на тениса, несъмнено, е модата и най-хубавият български тенисист показва увлечението си за следващ път.

Гришо седна с Анна Уинтур на първия ред на ревюто на дизайнера Том Форд в границите на Седмицата на модата в Ню Йорк. Уинтур е началник на Вог и героинята на Дяволът носи Прада, изпълнена от самата Мерил Стрийп. И е най-влиятелният фактор в международната фешън промишленост.

Григор показа стори в персоналния си профил в Инстаграм.

Този път дефилето бе в паметното нюйоркско метро, а новият ръководител на Съвета на американските фешън дизайнери събра над 180 звездни посетители, които надали са чести гости в подземната железница.

"Мисля, че е време за лекост и завръщане към първокласното спортно облекло, с което Америка стана известна по целия свят ", сподели Форд.

Този сезон Том Форд залага на уличните облекла превърнати в тоалети от първокласни материи. Той е употребявал доста сатен, както и кожа, само че с изключение на едноцветните решения, залага и на някои анималистични претекстове.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР